चाँद बीबी का मकबरा कहा है और वो किसने बनाया था?...


user

Raghuveer Singh

👤Teacher & Advisor🙏

0:19
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

नमस्कार आपस में चांद बीबी का मकबरा कहां है और वह किसने बनवाया था तो मैं आपको बताना चाहूंगा चांद बीबी का मकबरा है वह महाराष्ट्र के औरंगाबाद में स्थित है और यह स्वयं मुगल शासक औरंगजेब ने बनाया था हालांकि कुछ का मत है कि यह औरंगजेब के पुत्र आदिल साले बनवाया था धन्यवाद

namaskar aapas me chand bb ka makbara kaha hai aur vaah kisne banwaya tha toh main aapko batana chahunga chand bb ka makbara hai vaah maharashtra ke aurangabad me sthit hai aur yah swayam mughal shasak aurangzeb ne banaya tha halaki kuch ka mat hai ki yah aurangzeb ke putra adil saale banwaya tha dhanyavad

नमस्कार आपस में चांद बीबी का मकबरा कहां है और वह किसने बनवाया था तो मैं आपको बताना चाहूंगा

Romanized Version
Likes  117  Dislikes    views  1192
KooApp_icon
WhatsApp_icon
6 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!