बृहस्पति नीच का उपाय क्या है?...


play
user

Shivendra Pratap Singh

Engineer , Assistant Professor

0:15

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

वैष्णो की भक्ति से क्या उपाय तो डीएफएन आपको बताना जाऊंगा पॉमएचडी होती है और एस्ट्रोलॉजी भी होती है तो 20 की ज्योतिष का विषय है आपकी कौन सी ग्रेड पर है कौन से नीचे कौन से प्रबल है इसके बारे में कोई ज्योतिष ही आपको बेहतर जानकारी दे सकता

vaishno ki bhakti se kya upay toh DFN aapko batana jaunga pamaechadi hoti hai aur astrology bhi hoti hai toh 20 ki jyotish ka vishay hai aapki kaun si grade par hai kaun se niche kaun se prabal hai iske bare me koi jyotish hi aapko behtar jaankari de sakta

वैष्णो की भक्ति से क्या उपाय तो डीएफएन आपको बताना जाऊंगा पॉमएचडी होती है और एस्ट्रोलॉजी भी

Romanized Version
Likes  124  Dislikes    views  1908
KooApp_icon
WhatsApp_icon
4 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!