ब्रैस्ट साइज काम करने का तरीका बताये?...


play
user
0:19

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

ब्रेस्ट साइज कम करने के लिए मुझे लगता है कि आपको फ्रेश में बिल्कुल डांस मत कीजिएगा और उसे कई स्पोर्ट्स ब्रा पहनकर आप पढ़ाई हो गई हासन करें क्योंकि कसम से भी आपका ही सवारियों को सजा जितने भी फैट होता है प्रेस में

breast size kam karne ke liye mujhe lagta hai ki aapko fresh me bilkul dance mat kijiega aur use kai sports bra pehankar aap padhai ho gayi hasan kare kyonki kasam se bhi aapka hi sawariyo ko saza jitne bhi fat hota hai press me

ब्रेस्ट साइज कम करने के लिए मुझे लगता है कि आपको फ्रेश में बिल्कुल डांस मत कीजिएगा और उसे

Romanized Version
Likes  23  Dislikes    views  829
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!