बिस्तर गिला करने का उपचार बताये?...


user

Dhiraj Kumar

Teacher & Advisor

0:15
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

उसने की बिस्तर गिला करने का उपाय उपचार बताएं तो दोस्तों मैं बताना चाहूंगा आपका बिस्तर बार-बार गीला हो जाता है तो इसके लिए आप उस पर प्लास्टिक पन्नी बिछा कर रख सकते हैं चादर के नीचे बिछा करें जिससे आपके अंदर किस तरह गिला नहीं होंगे

usne ki bistar gila karne ka upay upchaar bataye toh doston main batana chahunga aapka bistar baar baar geela ho jata hai toh iske liye aap us par plastic panni bicha kar rakh sakte hain chadar ke niche bicha kare jisse aapke andar kis tarah gila nahi honge

उसने की बिस्तर गिला करने का उपाय उपचार बताएं तो दोस्तों मैं बताना चाहूंगा आपका बिस्तर बार-

Romanized Version
Likes  42  Dislikes    views  972
KooApp_icon
WhatsApp_icon
4 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!