भारतीय जनता पार्टी की स्थापना किसने की थी और कब की थी?...


user

AMIT KUMAR

Teacher

0:18
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

जनता पार्टी की स्थापना डॉ श्यामा प्रसाद मुखर्जी ने 1951 में की थी ठीक है ना वह भारत में चाहते थे कि जहां पर सभी थानों को बराबर का अधिकार मिले थे क्या है भारतीय जनता पार्टी का स्थापना 1951 में डॉ श्यामा प्रसाद मुखर्जी के कर कमलों द्वारा की गई थी धन्यवाद

janta party ki sthapna Dr. shyaama prasad mukherjee ne 1951 me ki thi theek hai na vaah bharat me chahte the ki jaha par sabhi thanon ko barabar ka adhikaar mile the kya hai bharatiya janta party ka sthapna 1951 me Dr. shyaama prasad mukherjee ke kar kamlon dwara ki gayi thi dhanyavad

जनता पार्टी की स्थापना डॉ श्यामा प्रसाद मुखर्जी ने 1951 में की थी ठीक है ना वह भारत में चा

Romanized Version
Likes  27  Dislikes    views  799
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!