भारत का पहला कंप्यूटर का नाम बताइये?...


user
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

नमस्कार आपका कुछ नहीं भारत का पहला कंप्यूटर का नाम बताइए इसका जवाब है भारत द्वारा निर्मित जो स्वदेशी पहला कंप्यूटर था उसका नाम था सिद्धार्थ और भारतीय जो पहला सुपर कंप्यूटर बना उसका नाम परम हजार था

namaskar aapka kuch nahi bharat ka pehla computer ka naam bataiye iska jawab hai bharat dwara nirmit jo swadeshi pehla computer tha uska naam tha siddharth aur bharatiya jo pehla super computer bana uska naam param hazaar tha

नमस्कार आपका कुछ नहीं भारत का पहला कंप्यूटर का नाम बताइए इसका जवाब है भारत द्वारा निर्मित

Romanized Version
Likes  79  Dislikes    views  1119
KooApp_icon
WhatsApp_icon
5 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!