बन्दर भागने का तरीका इन हिंदी बताये?...


user

Anuj Rao

Teacher

0:22
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

देखिए आप का सवाल है बंदर भगाने का तरीका तो मैं आपको बता दूं देखे बंदर बना सकते हैं आगरा की आंख से बाहर सकते हैं सीसी की चकाचौंध से भी आप उसे बहा सकते हैं धन्य सही बहुत से ऐसे तरीके जो सब को अच्छा लगा उस दिन कर सकते हैं

dekhiye aap ka sawaal hai bandar bhagane ka tarika toh main aapko bata doon dekhe bandar bana sakte hain agra ki aankh se bahar sakte hain cc ki chakachaundh se bhi aap use baha sakte hain dhanya sahi bahut se aise tarike jo sab ko accha laga us din kar sakte hain

देखिए आप का सवाल है बंदर भगाने का तरीका तो मैं आपको बता दूं देखे बंदर बना सकते हैं आगरा की

Romanized Version
Likes  41  Dislikes    views  637
KooApp_icon
WhatsApp_icon
7 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!