बनास्थली विद्यापीठ की स्थापना किसने की थी और कब की थी?...


play
user

Suman Saurav

Government Teacher & Carrear Counsultent

0:21

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

वनस्थली विद्यापीठ की स्थापना किसने की थी और कब की थी तो मैं आपको बताना चाहूंगा वरना अपना पंडित हीरालाल शास्त्री के द्वारा किया गया था एवं इस पीठ की स्थापना 1935 में हुई थी और उसका नामांकन वनस्पति के नाम से 1941 में किया गया था

vanasthali vidyapeeth ki sthapna kisne ki thi aur kab ki thi toh main aapko batana chahunga varna apna pandit HEERALAAL shastri ke dwara kiya gaya tha evam is peeth ki sthapna 1935 me hui thi aur uska namankan vanaspati ke naam se 1941 me kiya gaya tha

वनस्थली विद्यापीठ की स्थापना किसने की थी और कब की थी तो मैं आपको बताना चाहूंगा वरना अपना प

Romanized Version
Likes  66  Dislikes    views  1308
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!