बनारस हिन्दू विश्वविद्यालय की स्थापना किसने की थी और कब की थी?...


play
user

Suman Saurav

Government Teacher & Carrear Counsultent

0:19

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

अकबरपुर से बनारस हिंदू विश्वविद्यालय की स्थापना किसने की थी और कब की थी मैं आपको बताना चाहूंगा दस्तूर बनारस हिंदू विश्वविद्यालय की स्थापना 4 फरवरी 1916 को भारत स्वच्छ महामना मदन मोहन मालवीय जी के द्वारा किया गया था

akabarpur se banaras hindu vishwavidyalaya ki sthapna kisne ki thi aur kab ki thi main aapko batana chahunga dastoor banaras hindu vishwavidyalaya ki sthapna 4 february 1916 ko bharat swachh mahaamanaa madan mohan malaviya ji ke dwara kiya gaya tha

अकबरपुर से बनारस हिंदू विश्वविद्यालय की स्थापना किसने की थी और कब की थी मैं आपको बताना चाह

Romanized Version
Likes  53  Dislikes    views  1487
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!