बादाम टेल के फायदे बताये और उसका उपयोग कैसे करे विस्तार से बताये?...


user

Shivendra Pratap Singh

Engineer , Assistant Professor

0:18
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपस में बादाम तेल के फायदे बताएं कैसे बताएं तो मैं आपको बताना चाहता हूं बादाम तेल की मालिश भी कर सकते हैं आप इसे बालों में लगा सकते हैं कि हर मात्रा में पाए जाते हैं

aapas me badam tel ke fayde bataye kaise bataye toh main aapko batana chahta hoon badam tel ki maalish bhi kar sakte hain aap ise balon me laga sakte hain ki har matra me paye jaate hain

आपस में बादाम तेल के फायदे बताएं कैसे बताएं तो मैं आपको बताना चाहता हूं बादाम तेल की मालिश

Romanized Version
Likes  138  Dislikes    views  1491
KooApp_icon
WhatsApp_icon
8 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!