आधुनिक युग में शिक्षा का महत्व क्या है?...


user

RAZIBUL ISLAM KHAN

Teacher- 10 Years experience in colleges as a assistant professor

0:34
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आधुनिक युग में शिक्षा का महत्व क्या है बीके आज के आधुनिक युग में शिक्षा का अलग महत्व है और यह आवश्यक भी है उन्होंने कहा जिस प्रकार से पंचायत निगम नगर पालिका के चुनावों में शिक्षा को योग्यता जरूरी कर दी है इस पर आप इसे का उद्देश्य भी शिक्षा के प्रति लोगों का नजरिया बदलता है

aadhunik yug me shiksha ka mahatva kya hai BK aaj ke aadhunik yug me shiksha ka alag mahatva hai aur yah aavashyak bhi hai unhone kaha jis prakar se panchayat nigam nagar palika ke chunavon me shiksha ko yogyata zaroori kar di hai is par aap ise ka uddeshya bhi shiksha ke prati logo ka najariya badalta hai

आधुनिक युग में शिक्षा का महत्व क्या है बीके आज के आधुनिक युग में शिक्षा का अलग महत्व है और

Romanized Version
Likes    Dislikes    views  10
KooApp_icon
WhatsApp_icon
13 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!