ऊँगली पर टिल का मतलब क्या होता है?...


user

Shivendra Pratap Singh

Engineer , Assistant Professor

0:17
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

एलिफेंट उसने उंगली पिक्चर का मतलब क्या होता है तो हमारी बॉडी में अलग-अलग पार्ट में अलग-अलग तरीके अलग-अलग मतलब होते हैं उंगली पर चले कोई कुछ खास मतलब नहीं होता है इसका मतलब यह होता है कि लड़की लड़का लड़की संबंध में पैसा रुकता नहीं है डिपेंड करता कितने लाख की उंगली में कहां पर है

elephant usne ungli picture ka matlab kya hota hai toh hamari body me alag alag part me alag alag tarike alag alag matlab hote hain ungli par chale koi kuch khas matlab nahi hota hai iska matlab yah hota hai ki ladki ladka ladki sambandh me paisa rukata nahi hai depend karta kitne lakh ki ungli me kaha par hai

एलिफेंट उसने उंगली पिक्चर का मतलब क्या होता है तो हमारी बॉडी में अलग-अलग पार्ट में अलग-अलग

Romanized Version
Likes  144  Dislikes    views  2478
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!