लिंग की बीमारी का इलाज कैसे करे विस्तार से बताये?...


play
user

Anuj Rao

Teacher

0:20

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

विकी आपका स्वागत अलीम की बीमारी का इलाज तो देखी भाई मैं आपसे पूछना पहले यह बताइए आप के क्या बीमारी है सूजन है या खड़ा नहीं होता या फिर टाइट होकर डीलर कुछ ऐसी आपको बीमारी बताइए देवी आपको स्पष्ट करके की कोई इलाज बताएं आप बता पाएंगे धन्यवाद

vicky aapka swaagat aleem ki bimari ka ilaj toh dekhi bhai main aapse poochna pehle yah bataiye aap ke kya bimari hai sujan hai ya khada nahi hota ya phir tight hokar dealer kuch aisi aapko bimari bataiye devi aapko spasht karke ki koi ilaj bataye aap bata payenge dhanyavad

विकी आपका स्वागत अलीम की बीमारी का इलाज तो देखी भाई मैं आपसे पूछना पहले यह बताइए आप के क्य

Romanized Version
Likes  60  Dislikes    views  1683
KooApp_icon
WhatsApp_icon
5 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!