लहसुन के फायदे इन हिंदी बताये?...


user

Sunil

Teacher

0:28
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

लिखें अगर आप जो हैं लहसुन का सेवन सुबह खाली पेट करते हैं आपके सेक्स पावर को बढ़ाने में बहुत मददगार साबित होता है लहसुन के सेवन से जो है अगर हाई बीपी है तो उससे छुटकारा दिलाने में यह कारगर साबित होता है अगर आप लहसुन का सेवन करते हैं तो यह आपके पेट की कब्ज को दूर करता है

likhen agar aap jo hain lehsun ka seven subah khaali pet karte hain aapke sex power ko badhane me bahut madadgaar saabit hota hai lehsun ke seven se jo hai agar high BP hai toh usse chhutkara dilaane me yah kargar saabit hota hai agar aap lehsun ka seven karte hain toh yah aapke pet ki kabz ko dur karta hai

लिखें अगर आप जो हैं लहसुन का सेवन सुबह खाली पेट करते हैं आपके सेक्स पावर को बढ़ाने में बहु

Romanized Version
Likes  73  Dislikes    views  1007
KooApp_icon
WhatsApp_icon
5 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!