लैंड मोटा लम्बा करने का तरीका हिंदी में बताये?...


play
user
0:15

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

अजलन कॉल गर्ल मोटा और लंबा कमाई तो बिस्तर गया है ऑपरेशन किया छात्रा का इस्तेमाल करें उसका जूस पीजिए उससे आपको बहुत ज्यादा फायदा होगा और मुझे लगता है आपके पास जब इस तरीके बता पाएंगे

ajalan call girl mota aur lamba kamai toh bistar gaya hai operation kiya chatra ka istemal kare uska juice PGA usse aapko bahut zyada fayda hoga aur mujhe lagta hai aapke paas jab is tarike bata payenge

अजलन कॉल गर्ल मोटा और लंबा कमाई तो बिस्तर गया है ऑपरेशन किया छात्रा का इस्तेमाल करें उसका

Romanized Version
Likes  24  Dislikes    views  1134
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!