गस्त क्या है हिंदी विस्तार में बताये?...


user
0:17
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

दोस्तों आपका सैलनकैश क्या है हिंदी में विस्तार से बताएं सीना दोस्तों आपका ब्रस नहीं कर क्या है हिंदी में विस्तार से बताते दोस्तों बताने की कष्ट का मतलब होता है वस्तु एवं सेवा कर जिसे जीएसटी भी कहा जाता है जी हां दोस्तों

doston aapka sailanakaish kya hai hindi me vistaar se bataye seena doston aapka bras nahi kar kya hai hindi me vistaar se batatey doston batane ki kasht ka matlab hota hai vastu evam seva kar jise gst bhi kaha jata hai ji haan doston

दोस्तों आपका सैलनकैश क्या है हिंदी में विस्तार से बताएं सीना दोस्तों आपका ब्रस नहीं कर क्य

Romanized Version
Likes  40  Dislikes    views  1063
KooApp_icon
WhatsApp_icon
4 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!