प्रेग्नेंट नहीं होने का तरीका हिंदी में बताये?...


user

Shivendra Pratap Singh

Engineer , Assistant Professor

0:22
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

प्रेग्नेंट नहीं होने का तरीका हिंदी में बताइए तो कोई सारे तरीके नेचुरल मेथड है जिसमें आप थाने के बाहर इजेकुलेट करते हैं दूसरा तरीका उसका है अगर आप विदाउट प्रोटक्शन में सेक्स करते हो तो फिर आप कोई अनवांटेड 72 आईपीसी आपको गर्भनिरोधक गोलियां हो तो उन्हें ले सकते हो क्या कंडोम यूज करने का

pregnant nahi hone ka tarika hindi me bataiye toh koi saare tarike natural method hai jisme aap thane ke bahar ijekulet karte hain doosra tarika uska hai agar aap without protakshan me sex karte ho toh phir aap koi unwanted 72 ipc aapko garbhnirodhak goliya ho toh unhe le sakte ho kya condom use karne ka

प्रेग्नेंट नहीं होने का तरीका हिंदी में बताइए तो कोई सारे तरीके नेचुरल मेथड है जिसमें आप थ

Romanized Version
Likes  109  Dislikes    views  1283
KooApp_icon
WhatsApp_icon
12 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!