कला जादू का उपाय क्या है?...


user

Raghuveer Singh

👤Teacher & Advisor🙏

0:15
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

नमस्कार ऑफिस में काला जादू का उपाय किया था कि आप काला जादू सीखना चाहते हैं तो इसके लिए हैं आप इंद्रजाल या महा इंद्रजाल खरीद करके ला सकते हैं उसे अच्छी तरह पढ़िए और उसमें दी हुई वीडियो से हैं आप काला जादू है अच्छी तरीके से सीख सकते हैं धन्यवाद

namaskar office me kaala jadu ka upay kiya tha ki aap kaala jadu sikhna chahte hain toh iske liye hain aap indrajal ya maha indrajal kharid karke la sakte hain use achi tarah padhiye aur usme di hui video se hain aap kaala jadu hai achi tarike se seekh sakte hain dhanyavad

नमस्कार ऑफिस में काला जादू का उपाय किया था कि आप काला जादू सीखना चाहते हैं तो इसके लिए हैं

Romanized Version
Likes  336  Dislikes    views  3239
KooApp_icon
WhatsApp_icon
8 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!