अस्थमा का उपचार इन हिंदी बताये?...


play
user

Shivendra Pratap Singh

Engineer , Assistant Professor

0:18

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

नंबर भेज के लिए मारे फेफड़े की बीमारी होती है अस्थमा से बचने के लिए आपको कपड़े के ही योगासन करने चाहिए फेफड़े का इलाज किया जाता है डॉक्टर से मैं आपको बताऊंगा कि आप कपालभाति गणेश दुआ 300 स्टॉप से करें बाद में बंद थाउजेंड स्टॉक भी करें यूट्यूब पर रामदेव की वीडियो देखें

number bhej ke liye maare fefade ki bimari hoti hai asthama se bachne ke liye aapko kapde ke hi yogasan karne chahiye fefade ka ilaj kiya jata hai doctor se main aapko bataunga ki aap kapalbhati ganesh dua 300 stop se kare baad me band thousand stock bhi kare youtube par ramdev ki video dekhen

नंबर भेज के लिए मारे फेफड़े की बीमारी होती है अस्थमा से बचने के लिए आपको कपड़े के ही योगास

Romanized Version
Likes  262  Dislikes    views  2566
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!