जलेबी बनाने की विधि हिंदी में बताये?...


user
0:15
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

प्रवचन जलेबी बनाने की विधि बताइए तो बताना चाहूंगी मैदा को बोलने और उसका लेप बना लें और फिर उसको कपड़े देख कर के कपड़े में भाग ले और उसको बोल में तेल में थोड़े जलेबी तैयार उसको छाती में डाल दे

pravachan jalebi banane ki vidhi bataiye toh batana chahungi maida ko bolne aur uska lep bana le aur phir usko kapde dekh kar ke kapde me bhag le aur usko bol me tel me thode jalebi taiyar usko chhati me daal de

प्रवचन जलेबी बनाने की विधि बताइए तो बताना चाहूंगी मैदा को बोलने और उसका लेप बना लें और फिर

Romanized Version
Likes  13  Dislikes    views  110
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!