नमाज़ का तरीका इन हिंदी बताये?...


user
0:20
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

वाले दोस्तों नमाज का जो तरीका होता है वह आपसी भाईचारे का होता है नमाज जो है सर पर टोपी लाल रुमाल बांधकर के हाथों को अच्छी तरह से पैर को दो करके और घुटनों के बल बैठ करके या नमाजे हाथ पैसे खड़ा करके या नमाजे अदा किया जाता है

waale doston namaz ka jo tarika hota hai vaah aapasi bhaichare ka hota hai namaz jo hai sir par topi laal rumaal bandhkar ke hathon ko achi tarah se pair ko do karke aur ghutno ke bal baith karke ya namaje hath paise khada karke ya namaje ada kiya jata hai

वाले दोस्तों नमाज का जो तरीका होता है वह आपसी भाईचारे का होता है नमाज जो है सर पर टोपी लाल

Romanized Version
Likes  43  Dislikes    views  1156
KooApp_icon
WhatsApp_icon
4 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!