शंख बजने का तरीका बताये?...


user

Suman Saurav

Government Teacher & Carrear Counsultent

0:29
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपस में शंख बजाने का तरीका क्या है और कैसे बनाकर और संत में तेजी से पूछिए फूटने के बाद आपको संघ से एक मधुर ध्वनि निकलेगी जो जो शंख की ध्वनि होती है यही प्रॉपर प्रोसेस इसके लिए आपको निरंतर अभ्यास करना होगा तभी आप एक शंख बजा पाएगा

aapas me shankh bajane ka tarika kya hai aur kaise banakar aur sant me teji se puchiye futane ke baad aapko sangh se ek madhur dhwani nikalegi jo jo shankh ki dhwani hoti hai yahi proper process iske liye aapko nirantar abhyas karna hoga tabhi aap ek shankh baja payega

आपस में शंख बजाने का तरीका क्या है और कैसे बनाकर और संत में तेजी से पूछिए फूटने के बाद आपक

Romanized Version
Likes  77  Dislikes    views  1149
KooApp_icon
WhatsApp_icon
5 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

Related Searches:
shankh bajane ka tarika ; शंख बजाने का तरीका ;

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!