सिलाई का तरीका बताये?...


user
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका प्रश्न सिलाई का तरीका बताइए उसकी जानकारी के लिए आप यूट्यूब पर भी वीडियो वीडियो देख सकते हैं इसमें सिलाई करने का तरीका आपको बताया जा सकता है जो आप इंटरनेट के माध्यम से यूट्यूब के माध्यम से ट्रेनिंग ले सकते हैं

aapka prashna silai ka tarika bataiye uski jaankari ke liye aap youtube par bhi video video dekh sakte hain isme silai karne ka tarika aapko bataya ja sakta hai jo aap internet ke madhyam se youtube ke madhyam se training le sakte hain

आपका प्रश्न सिलाई का तरीका बताइए उसकी जानकारी के लिए आप यूट्यूब पर भी वीडियो वीडियो देख सक

Romanized Version
Likes  31  Dislikes    views  1407
KooApp_icon
WhatsApp_icon
7 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!