सेक्स करने का तरीका हिंदी मई में बताये?...


play
user

Anuj Rao

Teacher

0:21

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका सवाल सेक्स करने का तरीका तो देखे सेक्स करने के लिए पहले आप लड़की के गाल पर किस के लिए इस फोटो पर कीजिए उसके फिर वालों को नाहर डाली से कदम पे तेरे कपड़े निकालिए फिल्मों ने सनम हमको सेक्स के लिए धन्यवाद

aapka sawaal sex karne ka tarika toh dekhe sex karne ke liye pehle aap ladki ke gaal par kis ke liye is photo par kijiye uske phir walon ko naahar dali se kadam pe tere kapde nikaliye filmo ne sanam hamko sex ke liye dhanyavad

आपका सवाल सेक्स करने का तरीका तो देखे सेक्स करने के लिए पहले आप लड़की के गाल पर किस के लिए

Romanized Version
Likes  24  Dislikes    views  331
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!