डोसा बनाने का तरीका बताये?...


play
user
0:18

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

को पूछा गया प्रश्न डोसा बनाने का तरीका डोसा बनाने का तरीका यही है कि आपको चावल का आटा चाहिए उसमें नमक डाल दिया और उसको बेल के रोटी की तरह बनाकर उसको गोल कर दीजिए और उसके बाद उसकी चटनी रहती है वह ले लीजिए डोसा बढ़िया

ko poocha gaya prashna dosha banane ka tarika dosha banane ka tarika yahi hai ki aapko chawal ka atta chahiye usme namak daal diya aur usko bell ke roti ki tarah banakar usko gol kar dijiye aur uske baad uski chatni rehti hai vaah le lijiye dosha badhiya

को पूछा गया प्रश्न डोसा बनाने का तरीका डोसा बनाने का तरीका यही है कि आपको चावल का आटा चाहि

Romanized Version
Likes  37  Dislikes    views  587
KooApp_icon
WhatsApp_icon
4 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!