पेट साफ़ करने का तरीका इन हिंदी बताये?...


user
0:20
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

पेट साफ करने का तरीका है आप तो हो सकता है यह जो पपीता आंवला का जूस पी लीजिए उससे आपका पेट क्लीन हो जाएगा और हो सकता है आप जो लहसुन अदरक प्याज का पेस्ट बनाकर दूसरे से मिल लीजिए उससे भी आपको बहुत ज्यादा फायदा होगा

pet saaf karne ka tarika hai aap toh ho sakta hai yah jo papita aawla ka juice p lijiye usse aapka pet clean ho jaega aur ho sakta hai aap jo lehsun adrak pyaaz ka paste banakar dusre se mil lijiye usse bhi aapko bahut zyada fayda hoga

पेट साफ करने का तरीका है आप तो हो सकता है यह जो पपीता आंवला का जूस पी लीजिए उससे आपका पेट

Romanized Version
Likes  25  Dislikes    views  864
KooApp_icon
WhatsApp_icon
6 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!