अजंता गुफा की खोज करने वाला व्यक्ति किस देश से सम्बंधित है?...


play
user

Raghuveer Singh

👤Teacher & Advisor🙏

0:13

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

नमस्कार और कृष्णा अजंता गुफा की खोज करने वाला व्यक्ति किस देश से संबंधित है तो वह थे ब्रिटेन से संबंधित इंग्लैंड से जॉन स्मिथ नाम था उनका 1819 में की थी शिकार खेलते वक्त

namaskar aur krishna ajanta gufa ki khoj karne vala vyakti kis desh se sambandhit hai toh vaah the britain se sambandhit england se john smith naam tha unka 1819 mein ki thi shikaar khelte waqt

नमस्कार और कृष्णा अजंता गुफा की खोज करने वाला व्यक्ति किस देश से संबंधित है तो वह थे ब्रिट

Romanized Version
Likes  192  Dislikes    views  2232
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!