चालाक लोगों को कैसे पहचान सकते हैं?...


play
user

Nitish Kumar

RRB Railway JE

0:32

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका सवाल है कि तलाक लोग को कैसे पहचान सकते हैं तो देखिए जरा को चला को पहचानने की जरूरत है तो उसकी रहन-सहन बोलता है आज के हिसाब से ही बोलता है उसको सभी को इज्जत करेगा अपने से छोटे हो

aapka sawaal hai ki talak log ko kaise pehchaan sakte hain toh dekhiye zara ko chala ko pahachanne ki zarurat hai toh uski rahan sahan bolta hai aaj ke hisab se hi bolta hai usko sabhi ko izzat karega apne se chote ho

आपका सवाल है कि तलाक लोग को कैसे पहचान सकते हैं तो देखिए जरा को चला को पहचानने की जरूरत है

Romanized Version
Likes  9  Dislikes    views  400
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!