व्यास का व्यापार कैसा है?...


play
user
0:16

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

व्यास का व्यापार कैसा है अपनी आंखों से पूछा है तुम बता दो प्लीज यार जो किसी वृत्त में ऐसी रेखांश होती है जो वृत्त के केंद्र से निकले और जिसके अंत बिंदु पर स्थित हो उसे ही हम विश्व की सबसे लंबी संभव जीवा भी कहते हैं

vyas ka vyapar kaisa hai apni aankho se poocha hai tum bata do please yaar jo kisi vritt mein aisi rekhansh hoti hai jo vritt ke kendra se nikle aur jiske ant bindu par sthit ho use hi hum vishwa ki sabse lambi sambhav Jiva bhi kehte hain

व्यास का व्यापार कैसा है अपनी आंखों से पूछा है तुम बता दो प्लीज यार जो किसी वृत्त में ऐसी

Romanized Version
Likes  36  Dislikes    views  1104
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!