ऐसा कौन सा पक्षी है जो पेड़ पर नहीं बैठता है ?...


user
0:20
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

विकी इस प्रश्न का मुझे ठीक ठीक तो पता नहीं है पर मेरे हिसाब से शुतुरमुर्ग है जो पेड़ पर नहीं बैठता है क्योंकि वह बहुत भारी भी होता है तो पेड़ पर चढ़ने का भी उसका मतलब मुश्किल ही रहता है फिर पेट पर नहीं चढ़ सकता है तो आई थिंक शुतुरमुर्ग

vicky is prashna ka mujhe theek theek toh pata nahi hai par mere hisab se shuturmurg hai jo ped par nahi BA ithta hai kyonki vaah BA hut bhari bhi hota hai toh ped par chadhne ka bhi uska matlab mushkil hi rehta hai phir pet par nahi chad sakta hai toh I think shuturmurg

विकी इस प्रश्न का मुझे ठीक ठीक तो पता नहीं है पर मेरे हिसाब से शुतुरमुर्ग है जो पेड़ पर नह

Romanized Version
Likes  9  Dislikes    views  609
KooApp_icon
WhatsApp_icon
2 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

Related Searches:
konsa pakshi ped par nahi baitha hai ;

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!