क्या अभी के समय में क्रिप्टो करेंसी से पैसा कमाने का एक अच्छा अवसर है?...


चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

ईंटों का तो पता नहीं लीडो का तो पता नहीं और पैसा करेंसी कमाने के लिए खून पसीना मेहनत और दिमाग की जरूरत होती है खून पसीना में जो भी करेगा मेहनत का फल कभी झूठा नहीं जाता यह दुनिया भी सत्य करती है यह हम भी छक्के करते हैं

eenton ka toh pata nahi lido ka toh pata nahi aur paisa currency kamane ke liye khoon paseena mehnat aur dimag ki zarurat hoti hai khoon paseena mein jo bhi karega mehnat ka fal kabhi jhutha nahi jata yah duniya bhi satya karti hai yah hum bhi chakke karte hain

ईंटों का तो पता नहीं लीडो का तो पता नहीं और पैसा करेंसी कमाने के लिए खून पसीना मेहनत और दि

Romanized Version
Likes  9  Dislikes    views  123
KooApp_icon
WhatsApp_icon
2 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!