IBPS PO परीक्षा को पास करने के बाद क्या होता है?...


user

Ashok Patel

Director,CreativeCareerAcademy

1:08
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आईबीपीएस पीओ परीक्षा को पास करने के बाद शुरुआत के लोगों की प्रताप की तलवार रहती है 10 दिनों के बाद के नीचे पोशीदा ब्रांच ब्रांच का मतलब एक मल्टीमीडिया दुपहरी पर काम करना नहीं रहता अब तो ना थी तब मैंने जो मैंने

ibps po pariksha ko paas karne ke baad shuruat ke logo ki pratap ki talwar rehti hai 10 dino ke baad ke niche poshida branch branch ka matlab ek multimedia duphari par kaam karna nahi rehta ab toh na thi tab maine jo maine

आईबीपीएस पीओ परीक्षा को पास करने के बाद शुरुआत के लोगों की प्रताप की तलवार रहती है 10 दिनो

Romanized Version
Likes  59  Dislikes    views  1066
KooApp_icon
WhatsApp_icon
4 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!