रेखा गणित के जनक किसे कहते हैं?...


play
user

Nikhil Bose

Career Counsellor/Hindi Expert/Life Advisor

0:37

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

नमस्कार तक सवाल है रेखा गणित के जनक किसे कहते हैं किसे कहा जाता है जी हां तो रेखा गणित के जनक है क्योंकि क्योंकि रेखा गणित को ज्यामिति कह रहे हैं और ज्यामिति को अंग्रेजी में कहते हैं ज्योमेट्री ज्योमेट्री के जनक हैं जिनका जन्म ईसा पूर्व सर्दी सर्दी में हुआ था तो रेखा गणित के जनक कौन थे रेखा करें के जनक थे यूक्लिड

namaskar tak sawaal hai rekha ganit ke janak kise kehte hain kise kaha jata hai ji haan toh rekha ganit ke janak hai kyonki kyonki rekha ganit ko jyamiti keh rahe hain aur jyamiti ko angrezi mein kehte hain Geometry Geometry ke janak hain jinka janam isa purv sardi sardi mein hua tha toh rekha ganit ke janak kaun the rekha kare ke janak the euclid

नमस्कार तक सवाल है रेखा गणित के जनक किसे कहते हैं किसे कहा जाता है जी हां तो रेखा गणित के

Romanized Version
Likes  141  Dislikes    views  1204
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!