आजकल पसीने बहुत आते हैं, इसका उपाय बताओ?...


play
user

Ashwani Thakur

👤Teacher & Advisor🙏

0:18

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

नमस्कार गुड इवनिंग ने प्रश्न किया है आपके द्वारा किया गया पर्स में आजकल पसीने बहुत आते हैं इसका उपाय बताओ देखें और अपने को नमक ज्यादा प्रयोग करते हैं तो ठीक है घर पर भी पसीने आते हैं आप हमें पति दवा लेकर खा सकते हैं

namaskar good evening ne prashna kiya hai aapke dwara kiya gaya purse mein aajkal pasine bahut aate hai iska upay batao dekhen aur apne ko namak zyada prayog karte hai toh theek hai ghar par bhi pasine aate hai aap hamein pati dawa lekar kha sakte hain

नमस्कार गुड इवनिंग ने प्रश्न किया है आपके द्वारा किया गया पर्स में आजकल पसीने बहुत आते हैं

Romanized Version
Likes  85  Dislikes    views  2241
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!