रूस कितना बड़ा है भारत से?...


play
user

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका प्रश्न है रूस कितना बड़ा है भारत से यहां तो आपकी जानकारी के लिए बताना चाहूंगा कि रूस जो है वह भारत से बहुत बड़ा है या दोस्तों इस दुनिया में सबसे बड़ा देश है चेत्रफल की दृष्टि से जान आज तो भारत से बहुत बड़ा है जानू

aapka prashna hai rus kitna bada hai bharat se yahan toh aapki jaankari ke liye bataana chahunga ki rus jo hai vaah bharat se bahut bada hai ya doston is duniya mein sabse bada desh hai kshetrefal ki drishti se jaan aaj toh bharat se bahut bada hai janu

आपका प्रश्न है रूस कितना बड़ा है भारत से यहां तो आपकी जानकारी के लिए बताना चाहूंगा कि रूस

Romanized Version
Likes  29  Dislikes    views  423
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!