सादगी दोष क्या होता है?...


play
user

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

शर्ट की दोष क्या होता है शर्ट की 10 किस्तों में पाया जाने वाला एक दोस्त होता है इसमें किसी से प्रमाण के बस्ते जहां होना चाहिए वहां पर ना हो करके वहां से दूसरी जगह होता है इसी को सेट करो उसका हो जाता ना

shirt ki dosh kya hota hai shirt ki 10 kiston mein paya jaane vala ek dost hota hai isme kisi se pramaan ke baste jaha hona chahiye wahan par na ho karke wahan se dusri jagah hota hai isi ko set karo uska ho jata na

शर्ट की दोष क्या होता है शर्ट की 10 किस्तों में पाया जाने वाला एक दोस्त होता है इसमें किसी

Romanized Version
Likes  35  Dislikes    views  815
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!