भारत के वर्तमान कानून मंत्री कौन हैं?...


user

Chandar GwaL

शिक्षक

0:12
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

भारत के अभी प्रजेंट में कानून मंत्री हमारे रवी शंकर प्रसाद जी हैं जिनको 2019 के आम चुनाव में नरेंद्र मोदी द्वारा इनको इस पद में रखा गया है

bharat ke abhi present mein kanoon mantri hamare Ravi shankar prasad ji hai jinako 2019 ke aam chunav mein narendra modi dwara inko is pad mein rakha gaya hai

भारत के अभी प्रजेंट में कानून मंत्री हमारे रवी शंकर प्रसाद जी हैं जिनको 2019 के आम चुनाव म

Romanized Version
Likes    Dislikes    views  6
KooApp_icon
WhatsApp_icon
24 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

Related Searches:
kanoon mantri kaun hai ; bharat ke kanoon mantri kaun hai ; भारत के कानून मंत्री कौन है ; kanoon mantri ka naam ; bharat ka kanoon mantri kaun hai ; वर्तमान में भारत के कानून मंत्री कौन है ; कानून मंत्री कौन है ; bharat ke vartman kanoon mantri kaun hai ; भारत का कानून मंत्री कौन है ; कानून मंत्री का नाम ;

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!