पेड़ का इंग्लिश वर्ड?...


play
user
0:21

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

भीड़ का इंग्लिश वर्ड दुर्गा ट्री ट्री ट्री ट्री मारने के तरीके मिलाने से हो जाएंगे जैसे के रूट है ना उसके बाद फिर जो उसका करना है उसके बाद उसके भांजे उसके बाद भी तो यह सारे ट्री के ही अलग-अलग से

bheed ka english word durga tree tree tree tree maarne ke tarike milaane se ho jaenge jaise ke root hai na uske baad phir jo uska karna hai uske baad uske bhanje uske baad bhi toh yah saare tree ke hi alag alag se

भीड़ का इंग्लिश वर्ड दुर्गा ट्री ट्री ट्री ट्री मारने के तरीके मिलाने से हो जाएंगे जैसे के

Romanized Version
Likes  46  Dislikes    views  649
KooApp_icon
WhatsApp_icon
2 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!