मेरा पीरियड मिस हुए 4 महीने हो गए हैं, मैं क्या करूँ?...


user

Dr. Vipul Bulandi

Ayurvedic Doctor

0:24
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

अगर पीरियड में हुए 4 महीने हो गए हैं तो यह थोड़ा सा ग्रह सिचुएशन है और अगर इसका परमानेंट हाल चाहते हैं एक बार मुझे कॉल करिए 788 22444 ना मेरा नंबर है या मुझे व्हाट्सएप पर यह कॉल उस नंबर पर भी कर सकते हैं दूसरा नंबर है 76965 60108 धन्यवाद

agar period me hue 4 mahine ho gaye hain toh yah thoda sa grah situation hai aur agar iska permanent haal chahte hain ek baar mujhe call kariye 788 22444 na mera number hai ya mujhe whatsapp par yah call us number par bhi kar sakte hain doosra number hai 76965 60108 dhanyavad

अगर पीरियड में हुए 4 महीने हो गए हैं तो यह थोड़ा सा ग्रह सिचुएशन है और अगर इसका परमानेंट ह

Romanized Version
Likes  50  Dislikes    views  1408
KooApp_icon
WhatsApp_icon
9 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!