हजरत साहब के पिता का क्या नाम था?...


play
user
0:16

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

का प्रश्न है कि हजरत साहब के पिता का क्या नाम था मतलब हजरत साहब तो आपके प्रश्न का है कि हजरत मोहम्मद के पिता का क्या नाम था तो दोस्तों आपके प्रश्न का उत्तर है कि हजरत मोहम्मद साहब के पिता का नाम अब्दुल्लाह बिन अब्दुल मुट्टलिब था

ka prashna hai ki hazrat saheb ke pita ka kya naam tha matlab hazrat saheb toh aapke prashna ka hai ki hazrat muhammad ke pita ka kya naam tha toh doston aapke prashna ka uttar hai ki hazrat muhammad saheb ke pita ka naam Abdullah bin abdul muttalib tha

का प्रश्न है कि हजरत साहब के पिता का क्या नाम था मतलब हजरत साहब तो आपके प्रश्न का है कि हज

Romanized Version
Likes  47  Dislikes    views  1130
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!