हाउ टू रीड योजना हिंदी में बताये?...


user

Prem

Teacher

0:15
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका पसंद है क्या हाउ टो रीड योजना इन हिंदी थे क्या को अगर कोई भी योजनाएं आपको पढ़नी है तो आप इसकी जानकारी जो है ऑफिशल वेबसाइट जो भी आपके सरकार की वहां से ले सकते हैं या आप इसको गूगल पर जाकर भी सत्ता से बाहर योजना की जानकारी मिल जाएगी धन्यवाद

aapka pasand hai kya how toe read yojana in hindi the kya ko agar koi bhi yojanaye aapko padhani hai toh aap iski jaankari jo hai official website jo bhi aapke sarkar ki wahan se le sakte hain ya aap isko google par jaakar bhi satta se bahar yojana ki jaankari mil jayegi dhanyavad

आपका पसंद है क्या हाउ टो रीड योजना इन हिंदी थे क्या को अगर कोई भी योजनाएं आपको पढ़नी है तो

Romanized Version
Likes  44  Dislikes    views  987
KooApp_icon
WhatsApp_icon
4 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!