हाउ टू चेक माय पंजबी योजना हिंदी में बताये?...


user

Sunil

Teacher

0:15
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

लिखे अगर आप अपनी पंजाबी योजना को के बारे में जानना चाहते हैं कि आप जो है इसकी ऑफिशल वेबसाइट पंजाबी पंजाब की जो पंजाब सरकार की ऑफिशियल वेबसाइट पर जाकर जो है वहां से योजनाएं चेक कर सकते हैं

likhe agar aap apni punjabi yojana ko ke bare me janana chahte hain ki aap jo hai iski official website punjabi punjab ki jo punjab sarkar ki official website par jaakar jo hai wahan se yojanaye check kar sakte hain

लिखे अगर आप अपनी पंजाबी योजना को के बारे में जानना चाहते हैं कि आप जो है इसकी ऑफिशल वेबसाइ

Romanized Version
Likes  62  Dislikes    views  996
KooApp_icon
WhatsApp_icon
7 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!