हाउ टू चेक PM किसान योजना लिस्ट हिंदी में बताये?...


play
user

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपने पूछा हाउ टो चेक सीएम किसान योजना लिस्ट हिंदी में बताइए तो देखें आपको पीएम के सारे योजना लिस्ट मगर आपका नंबर देखना है तो आपने जो फोन में नंबर बोला था कि सरकार वेबसाइट पर जाकर वहां मोबाइल नंबर से आप अपने लिस्ट में नाम देख सकते हैं धन्यवाद

aapne poocha how toe check cm kisan yojana list hindi mein bataiye toh dekhen aapko pm ke saare yojana list magar aapka number dekhna hai toh aapne jo phone mein number bola tha ki sarkar website par jaakar wahan mobile number se aap apne list mein naam dekh sakte hain dhanyavad

आपने पूछा हाउ टो चेक सीएम किसान योजना लिस्ट हिंदी में बताइए तो देखें आपको पीएम के सारे योज

Romanized Version
Likes  41  Dislikes    views  857
KooApp_icon
WhatsApp_icon
4 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!