हाउ टू अवैल प्रधान मंत्री आवास योजना ह्ड़फ्क हिंदी में बताये?...


user

Shivendra Pratap Singh

Engineer , Assistant Professor

0:25
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

हाउ द बेल ब्रह्मचारी धनराशि आपके अकाउंट में डाले जाती है और इसका उपयोग आप अपने मकान बनाने के लिए कर सकते हैं आप सदा आप पर जाने की रिपोर्ट इस पर लगती है सिगरेट की रिपोर्ट के लेखपाल की रिपोर्ट लगती है उसके बाद अपात्र सूची

how the bell brahmachari dhanrashi aapke account me dale jaati hai aur iska upyog aap apne makan banane ke liye kar sakte hain aap sada aap par jaane ki report is par lagti hai cigarette ki report ke lekhpal ki report lagti hai uske baad apatra suchi

हाउ द बेल ब्रह्मचारी धनराशि आपके अकाउंट में डाले जाती है और इसका उपयोग आप अपने मकान बनाने

Romanized Version
Likes  143  Dislikes    views  2624
KooApp_icon
WhatsApp_icon
10 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!