हाउ टू चेक अटल पेंशन योजना अकाउंट सभी हिंदी में बताये?...


user
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

नमस्कार आपको किसने हाउ टू चाहिए अटल पेंशन योजना अकाउंट हिंदी में बताइए कि आपके मोबाइल पर मैसेज आता है s.m.s. यदि नहीं है तो आप बैंक मित्र या जो आपके नजदीकी बैंक शाखा है जिसके में केंद्र आपने अकाउंट नंबर दिए थे आप संपर्क कर सकते हैं क्या

namaskar aapko kisne how to chahiye atal pension yojana account hindi me bataiye ki aapke mobile par massage aata hai s m s yadi nahi hai toh aap bank mitra ya jo aapke najdiki bank shakha hai jiske me kendra aapne account number diye the aap sampark kar sakte hain kya

नमस्कार आपको किसने हाउ टू चाहिए अटल पेंशन योजना अकाउंट हिंदी में बताइए कि आपके मोबाइल पर म

Romanized Version
Likes  166  Dislikes    views  1851
KooApp_icon
WhatsApp_icon
5 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!