हाउ टू टॉक टू गर्ल्स एट पार्टीज हिंदी में बताये?...


user

Masoom

Teacher

0:17
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

अपने प्रतिज्ञा की हाउ टो टॉक टो गर्ल्स एंड पार्टी हिंदी में बताएं कि किसी पार्टी में अगर आपको गलत से बात करनी है तो इसके लिए उसके सामने जाकर उनसे पहले आप सभी तरीके से पेश है उनसे बातचीत का एक तरीका एक बहाना ढूंढ

apne pratigya ki how toe talk toe girls and party hindi me bataye ki kisi party me agar aapko galat se baat karni hai toh iske liye uske saamne jaakar unse pehle aap sabhi tarike se pesh hai unse batchit ka ek tarika ek bahana dhundh

अपने प्रतिज्ञा की हाउ टो टॉक टो गर्ल्स एंड पार्टी हिंदी में बताएं कि किसी पार्टी में अगर आ

Romanized Version
Likes  43  Dislikes    views  1056
KooApp_icon
WhatsApp_icon
6 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!