हाउ टू पेय प्रॉपर्टी टैक्स ऑनलाइन हिंदी में बताये?...


user

AMAN KUMAR

TEACHER | UPSC ASPIRANT | UNACADEMY

0:17
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

काका प्रश्न हाउ टो पे प्रॉपर्टी टैक्स ऑनलाइन हिंदी में बताएं उसका उत्तर है प्रॉपर्टी टैक्स ऑनलाइन भरने के लिए आपके पास जीएसटी नंबर होना चाहिए कि इसी नंबर को लेकर आना इनकम टैक्स डिपार्टमेंट के पोर्टल पर जाकर आप इसे भर सकते हैं

kaka prashna how toe pe property tax online hindi me bataye uska uttar hai property tax online bharne ke liye aapke paas gst number hona chahiye ki isi number ko lekar aana income tax department ke portal par jaakar aap ise bhar sakte hain

काका प्रश्न हाउ टो पे प्रॉपर्टी टैक्स ऑनलाइन हिंदी में बताएं उसका उत्तर है प्रॉपर्टी टैक्स

Romanized Version
Likes  24  Dislikes    views  428
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!