हाउ टू अप्लाई फॉर प्रधान मंत्री आवास योजना हिंदी में बताये?...


user

Ashwani Thakur

👤Teacher & Advisor🙏

0:23
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

दोस्तों नमस्कार गुड मॉर्निंग हाउ टू अप्लाई फॉर आधार कार्ड और अपनी जिस जमीन का घर है उसका जमीन का रसीद ठीक है यह सारी चीजें लेकर जाइए वहां पर फोन दिया जाएगा फॉर्म को फिल अप करके अप्लाई कर दीजिए उन्हीं के हाथों

doston namaskar good morning how to apply for aadhar card aur apni jis jameen ka ghar hai uska jameen ka rasid theek hai yah saari cheezen lekar jaiye wahan par phone diya jaega form ko fill up karke apply kar dijiye unhi ke hathon

दोस्तों नमस्कार गुड मॉर्निंग हाउ टू अप्लाई फॉर आधार कार्ड और अपनी जिस जमीन का घर है उसका ज

Romanized Version
Likes  100  Dislikes    views  2227
KooApp_icon
WhatsApp_icon
5 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!