हाउ टू गेट आधार एनरोलमेंट नंबर एंड डेट टाइम हिंदी में बताये?...


user

Amit Kumar

Teacher

0:19
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

हाउ टू गेट आधार एनरोलमेंट नंबर एंड डेट टाइम हिंदी में बताएं इस प्रश्न का उत्तर देना चाहूंगा कि आप आधार नंबर 99 करना चाहते थे इसके लिए आधार सेंटर जा करके अपनी जोड़ी दस्तावेजों उसको लेकर के जाएं और वहां से उसको कैसे पा सकते हैं

how to gate aadhar enrollment number and date time hindi me bataye is prashna ka uttar dena chahunga ki aap aadhar number 99 karna chahte the iske liye aadhar center ja karke apni jodi dastawejon usko lekar ke jayen aur wahan se usko kaise paa sakte hain

हाउ टू गेट आधार एनरोलमेंट नंबर एंड डेट टाइम हिंदी में बताएं इस प्रश्न का उत्तर देना चाहूंग

Romanized Version
Likes  44  Dislikes    views  873
KooApp_icon
WhatsApp_icon
9 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!