Nakshatra मीनिंग इन हिंदी क्या होता है?...


user
0:20
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

सर आपने प्रश्न क्या है नक्षत्र मीनिंग इन हिंदी क्या होता है सर नक्षत्र का हिंदी मीनिंग बताएं तारा और चंद्रमा के मार्ग में पड़ने वाले स्थिर तारों के 27 दिन के अलग-अलग रूप और आकार माल ले गए हैं और अलग-अलग नाम है उन्हें नक्षत्र कहते हैं ओके

sir aapne prashna kya hai nakshtra meaning in hindi kya hota hai sir nakshtra ka hindi meaning bataye tara aur chandrama ke marg me padane waale sthir taaron ke 27 din ke alag alag roop aur aakaar maal le gaye hain aur alag alag naam hai unhe nakshtra kehte hain ok

सर आपने प्रश्न क्या है नक्षत्र मीनिंग इन हिंदी क्या होता है सर नक्षत्र का हिंदी मीनिंग बता

Romanized Version
Likes  46  Dislikes    views  408
KooApp_icon
WhatsApp_icon
6 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!